Анатомия на човека

Обратно към Анатомия и Физиология
Ценa:
Цена:64.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363393.1
ISBN:978-619-197-012-4
Автор:Вл.Овчаров,В.Ванков
Издателство: Арсо
Година на издаване:2016
Обем:944 стр.
Корици: твърда
Представяне на Анатомия на човека
ПРЕДГОВОР

Тринадесетото издание на учебника по анатомия за студенти по медицина и дентална медицина е допълнено с нова информация и подобрено, в "сравнение с предишното дванадесето издание от 2012 г. Редица глави в учебника са променени в различна степен. Добавена е значителна нова информация. В това издание са въведени някои нови термини от новата анатомична номенклатура. Отстранени са някои неточности. Добавената нова информация е в унисон на най-новите известни учебници по анатомия. Премахнати са някои неточности. Надяваме се, че това издание на учебника ще бъде източник на знания за специализиращите лекари и дентални медици, както за студенти от други специалности в областта на медицината и биологията, както и за всички, които се интересуват от строежа на човешкото тяло.
Акад. проф. Вл. Овчаров
Запитване за Анатомия на човека
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анатомия и Физиология