22.04.1856  Начало     - каталог     Анатомия и Физиология     Атлас по анатомия на човека Т.4: Нервна система, сетивни органи

Атлас по анатомия на човека Т.4: Нервна система, сетивни органи

Атлас по анатомия на човека Т.4: Нервна система, сетивни органи
Стара ценa: 75.00 лв.
Ценa за : 64.00 лв.
Статус: в промоция
Каталог книги:

Анатомия и Физиология

Кат. №: 367399
На склад: [Да]
 
Представяне

Автор:Р.Д.Синелников;Я.Р.Синелников;А.Я.Синелников
Издател:СофтПрес
Година на издаване: 2013
Брой на страници: 208
Корици: твърди
ISBN: 9786191510894

Издаден за пръв път през 30-те години на миналия век, до момента „Атлас по анатомия на човека“ е претърпял 7 издания – богато илюстрирани, непрекъснато актуализирани и допълвани. Всички термини в него съответстват на последната Анатомична терминология – Terminologia anatomica. Преведен на всички основни езици, ползван от студенти на четири континента, този универсален атлас е един от най-популярните в света.
Четвъртият том е посветен на строежа, топографията, функциите и възрастовите особености на централната и периферната нервна система. Подробно са представени сетивните органи. С цел да бъде максимално адаптиран към нуждите на българските студенти и с любезното съгласие на проф. А. Я. Синелников, този том включва единствено богат илюстративен материал, което превръща учебното помагало в класически атлас.
Препоръчва се за студенти в медицинските университети, за лекари и дентални медици от различни специалности.
Авторите – Р. Д. Синелников, Я. Р. Синелников, А. Я. Синелников – чийто професионален път е тясно преплетен със създаването и непрекъснатото обогатяване на атласа, са изтъкнати учени от световна величина в областта на анатомията. Последните издания се допълват и актуализират от Александър Синелников, доктор по медицина, доктор по философия, професор по анатомия и патология, директор на морфологичната лаборатория на Брадентонгската медицинска школа, Лейк Ери, САЩ.
Българското издание на атласа е под редакцията на акад. проф. д-р Владимир Овчаров, дмн, почетен ректор на Медицински университет – София, председател на Българската национална академия по медицина

Друга литература от Анатомия и Физиология 
Atlas Of Human Anatomy

Atlas Of Human Anatomy


68.00 лв. с ДДС


Топографска анатомия

Топографска анатомия


18.00 лв. с ДДС
16.80 лв. с ДДС