Инфекциозни болести.Трето преработено издание

Обратно към Инфекциозни болести
Стара ценa:
39.00 лв. с ДДС
Ценa:
37.00 лв. с ДДС
Каталожен № 374001
ISBN: 9789546212269
Автор:под ред.на Иван Диков
Издател:Знание
Година на издаване: 2008
Брой на страници: 307
Размер:28/20,5
Корици: мека
Представяне на Инфекциозни болести.Трето преработено издание
С настоящото Ръководство авторският колектив, включващ ръководителите на катедрите по инфекциозни болести в страната, се стреми да даде пълна и съвременна информация Върху инфекциозните болести в края на XX век. Отделните нозологични единици -инфекциозни заболявания, са представени по общоприетата схема, Включваща: определението им, кратки исторически данни, етиология, кратки епидемиологични данни, патогенеза, клинична картина, диагноза, диференциална диагноза, прогноза, лечение и профилактика.
Поради ограничения обем на книгата, в раздела Профилактика съвсем накратко се представят данните само за специфичната профилактика, ако има такава при дадено заболяване. По същите причини и епидемиологичните данни са дадени в съкратен вид.
Ръководството е предназначено за студентите по медицина, лекарите от всички специалности, имащи отношение към инфекциозните заболявания: педиатри, инфекционисти, терапевти, епидемиолози, дерматолози, оториноларинголози, хирурзи и други, и особено за тези на обща практика, участъкови лекари - педиатри и от общ профил. Надяваме се, че то ще бъде водещо помагало при специализацията по инфекциозни болести за всички колеги, решили да се посветят на тази медицинска специалност.
Запитване за Инфекциозни болести.Трето преработено издание
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Инфекциозни болести