Инфекциозни заболявания и усложнения в акушерството

Обратно към Акушерство и Гинекология
Ценa:
Цена:23.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363109
Автор: Найден Пранчев
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2003
Обем: 244 стр.
Представяне на Инфекциозни заболявания и усложнения в акушерството
Въпреки напредъка на акушерството и наличието на мощни антибиотици, инфекциозните заболявания и усложнения в акушерството са водеща причина за заболеваемост и смъртност. Въз основа на литературни данни и на собствен опит е извършен анализ на проблемите на инфекциозните заболявания и усложнения при бременната жена и родилката. Спрямо тези проблеми е изградено съвременно най-вече полезно за акушерската практика поведение в клинико – терапевтичен аспект. Книгата съдържа редица казуси от лекарската практика на автора, които по безспорен начин правят по-лесно разбираеми третираните въпроси. Тя отразява личният опит на автора, както и резултати от собствени методи за диагноза, за хирургично и терапевтично поведение. Засегнат е и въпроса за медикацията в условията на бременност и лактация.
Запитване за Инфекциозни заболявания и усложнения в акушерството
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Акушерство и Гинекология