Основи на проблемната патофизиология на човека

Обратно към Сестринско дело
Ценa:
Цена:15.00 лв. с ДДС
Каталожен № 259049
ISBN: 9789549806687
Автор: Д. Илучев и колектив
Издателство: ВАП
Година на издаване: 2007
Обем: 394 стр.
Корици: меки
Представяне на Основи на проблемната патофизиология на човека
Учебникът по патофизиология представен от проф. д-р Димитър Илучев, дмн е първото по рода си учебно помагало, което разглежда въпросите на патофизиологичните процеси в унисон със задоволяване на нарушените потребности на човешкия организъм.
В основата за професионалната подготовка на мед. сестри и акушерки са теориите за грижите към болната и здравата личност за удовлетворяване на физиологичните, социалните и психологическите й нужди. Учебникът, разработен по тази схема е изключително полезен, тъй като чрез представянето на патофизиологията на тези нужди, мед. сестра и акушерка ще могат много по прецизно да изработят плана за грижите и да осъществят високо качество на сестринските и акушерските дейности.
Учебникът със своята структура и съдържание е първото съвременно ръководство по патофизиология за обучение на мед. сестри и акушерки.
Запитване за Основи на проблемната патофизиология на човека
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Сестринско дело