Отглеждане на крави и биволици

Обратно към Ветеринарна медицина
Стара ценa:
18.00 лв. с ДДС
Ценa:
16.20 лв. с ДДС
Каталожен № 526001
ISBN: 9789548372701
Автор: З.Захариев; К.Желев; Н.Русев; С.Атич; Ш.Шерков
Издателство: Еньовче
Година на издаване:2019
Размер:14x20
Обем 256 стр.
Представяне на Отглеждане на крави и биволици
В предлаганата книга се дават основни познания за някои биологични особености и стопански качества на говедата и биволите, факторите, от които зависи тяхната млечна и месна продуктивност, параметрите и физиологичните норми на животните при използването им за разплод. Посочват се породните особености и каква порода да се избере за отглеждане. Подробно се описва как да се хранят животните и какво количество фураж е необходимо на едно животно дневно и за една година. Разгледани са начините на отглеждане в зависимост от броя на животните. Интерес представляват и данните за признаците и мерките за предпазване от основните заразни, паразитни и незаразни болести при кравите. Разглеждат се и икономическите проблеми - как стопанинът да отчита разходите при отглеждането на животните и откъде да получи приходи, как да направи баланс в края на стопанската (календарна) година.
Книгата е предназначена за всички сткопани, които искат да получат основни познания за практическата си дейност при отглеждането на крави и биволици.
Запитване за Отглеждане на крави и биволици
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Ветеринарна медицина