Специални акушерски грижи при нормална бременност

Обратно към Акушерство и Гинекология
Ценa:
Цена:20.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363224
ISBN: 9786192071189
Автор: Цвета христова
Издателство: МЕДИАТЕХ
Година на издаване: 2017
Обем: 145 стр.
Корици: меки
Представяне на Специални акушерски грижи при нормална бременност
Наръчникът „Специални акушерски грижи при нормална бременност" осигурява информация за предоставяните здравни грижи и наблюдението на жена с нормална бременност. Той ще улесни теоретичната подготовка и практическото обучение на студентите акушерки и медицински сестри в образователно-квалификационна степен бакалавър. Структурирането му е съобразено с учебните програми в изучаваните специалности. Опорните теоретични точки са подкрепени с представяне на техника на практически професионални умения и предоставяне на актуални знания в акушерската сфера. Наръчникът е придружен със „Сборник с индивидуални клинични случаи" за професията Акушерка. Те ще изградят трайни знания, умения и компетенции в бъдещата професионална реализация на обучаемите, ще формират клиничен подход с клинично мислене - основата, върху която се организира план за здравните грижи.
Акцентира се върху възлови дейности в работата на акушерката/ медицинската сестра при наблюдението на бременна с нормална бременност в Женска консултация/ кабинет на Доболничната помощ. Учебното помагало е пряко свързано с изучаваните дисциплини „Специални грижи за бременна с нормална бременност", „Специални грижи за родилка и новородено", „Акушерство", „Женска консултация", както и с Наредба № 1 от 8 февруари 2011 г. за професионалните дейности, които медицинските сестри, акушерките, асоциираните медицински специалисти и здравните асистенти могат да извършват по назначение или самостоятелно.
Запитване за Специални акушерски грижи при нормална бременност
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Акушерство и Гинекология