Хомеопатия - лечение без операция

Обратно към Хомеопатия
Ценa:
Цена:6.99 лв. с ДДС
Каталожен № 314074
Автор: Д-р Сергей Баракин
Издател:Паритет
Година на издаване: 2011
Брой на страници: 160
Корици: меки
ISBN: 9789549886474
Представяне на Хомеопатия - лечение без операция
Д-р Сергей Вениаминович Баракин е директор на информационното медицинско агентство ИНМЕДИ, хомеопат с 25-годишен опит, завършва Томския военно-медицински институт (1983); като военен хирург е бил на работа в Република Афганистан. От 1990 г. практикува хомеопатия; пръв в Русия получава сертификат, който му позволява прилагането на методите на хомеопатията за лечение на онкоболни. Автор е на първата книга в Русия за използването на хомеопатията в онкологията.
Книгата на д-р Сергей Баракин дава уникална възможност да възстановите здравето си с помощта на хомеопатичните методи. Благодарение на нея бихте могли да научите не само за общите принципи на хомеопатичното лечение на много болести, но и за това как да се лекувате сами с хомеопатични средства в домашни условия.
Запитване за Хомеопатия - лечение без операция
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хомеопатия