Ферментиране на храните за здраве Ферментиране на храните за здраве

Обратно към Диетолечение, хранене, спорт
Ценa:
Цена:15.95 лв. с ДДС
Каталожен № 3062262
ISBN: 9789542618645
Автор: Катрин Аткинсън
Издателство: Хермес
Година на издаване: 2018
Обем: 216 стр.
Корици: меки
Представяне на Ферментиране на храните за здраве Ферментиране на храните за здраве
Методи на ферментация и рецепти за добро храносмилане и силен имунитет
Повишеният интерес към темата за чревната микрофлора през последните години възроди забравената традиция на ферментиране на храните. Оказва се, че това е един от най-лесните начини да си набавим не само полезни бактерии и храносмилателни ензими, но и редица високоусвоими витамини и минерали. За българите киселото зеле и заквасеното мляко са част от националната ни култура, но разнообразието от ферментирали храни е значително по-голямо. По цял свят набират все повече популярност не само готови продукти като паста мисо или темпе, но и ферментирането в домашни условия.
„Ферментиране на храните за здраве“ е ценен практически наръчник, в който ще намерите информация за традициите и ползите от ферментиралите храни, основните техники за ферментиране на зеленчуци, плодове и мляко, както и за приготвянето на жива хлебна закваска; както и 40 основни рецепти за храни и напитки като кимчи, кефир и реджувелак.
Запитване за Ферментиране на храните за здраве Ферментиране на храните за здраве
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Диетолечение, хранене, спорт