Анестезия и интензивна терапия в урологията

Обратно към Урология
  • Анестезия и интензивна терапия в урологията
Ценa:
17.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363141
ISBN: 9549301079
Автор: П. Панчев, Н. Бовянска
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2004
Обем: 159 стр.
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Необходимостта от цялостни и задълбочени познания по Анестезиология и Интензивна терапия отдавна налагат издаването на обобщено и целенасочено помагало за урологичната медицинска общественост в България.
Авторският колектив на ръководството е изграден изключително от анестезиолози-реаниматолози с дългогодишна практика в Катедрата по урология към МБАЛ Александровска. Целта на авторите на това ръководство е възможно максимално изчерпателно и кратко да бъдат представени най-съвременните и основни проблеми в анестезиологията и реанимацията в урологията.
Изключително бързото развитие на урологията изисква високо ниво на познания в анестезиологията, парентералното хранене, антибиотичната терапия и др.
Стремежът е това ръководство да бъде полезно както в ежедневната практика за справки, така и основа за по-нататъшно развитие на анестезиологията.
В учебника се разглеждат особеностите на анестезията за авангардни процедури, чието широко навлизане в урологичната практика в България предстои в най-скоро време. Надяваме се, че това ще е от полза за практическата дейност на анестезиолога.
Изключителното сътрудничество между анестезиолози и уролози е основата на която се градят успехите на съвременната анестезиология и интензивна терапия в урологията.
Запитване за Анестезия и интензивна терапия в урологията
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Урология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги