Антихистаминови препарати в клиничната практика - справочник

Обратно към Фармакология
-11.24%
  • Антихистаминови препарати в клиничната практика - справочник
Стара ценa:
16.90 лв. с ДДС
Ценa:
15.00 лв. с ДДС
Статус
в промоция
Каталожен №
363112
Автор: Б. Божков
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2003
Обем: 262 стр.
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Лечението на алергичните болести с антихистаминови препарати (А-ХП) е въведено през 1942г. от френският лекар Bernard Halpern. Това събитие слага началото на един нов, бурно развиващ се клон на фармацевтичната индустрия за производство и усъвършенстване на А-ХП.
Днес основните фирми, които синтезират, произвеждат и проучват А-ХП са световноизвестните химически и фармацевтични концерни в САЩ и западноевропейските страни, които реализират огромни печалби от внедряването на все по-нови антихистаминови препарати. За съжаление, някои от продуктите на фармацевтичната индустрия се оказаха токсични и вредни за човешкото здраве. Печалният опит с терфвенадин и астемизол поставя много остро въпроса за безопасността при лечението с антихистамини. В този справочник е обърнато внимание на всички нежелани лекарствени реакции, лекарствените несъвместимости и противопоказанията при лечението с А-ХП. Критична оценка се прави и на показанията за лечение на деца под 12 годишна възраст.
Запитване за Антихистаминови препарати в клиничната практика - справочник
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Фармакология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги