Арттерапия - Как да използвате лечителната сила на изкуството в своята практика

Обратно към Кандидатстудентска литература
  • Арттерапия - Как да използвате лечителната сила на изкуството в своята практика
Ценa:
24.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
527022
ISBN:9786197308051
Автор:Доц. д-р Джудит Рубин
Издател: Институт за терапия и експресивни изкуства
Година на издаване: 2019
Брой на страници: 112
Корици: мека
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Автор Доц. д-р Джудит Рубин Издателство Институт за терапия и експресивни изкуства ISBN 9786197308051 Година на издаване 2019 Език български Описание Коментари Цени за доставка Книгата на д-р Джудит Рубин – „Арттерапия“ е учебник, чието съдържание показва как изкуството може да даде добавена стойност във всяка терапия като начин за прозрения, диагностика и лечение. Текстът съдържа много примери от клиничната практика, обяснения и материали, илюстриращи силата на изкуството и как то може да подкрепи вашата професионална дейност.
Авторът предлага множество нагледни примери как творческите дейности може да са от полза за вашите клиенти на различни възрасти и в различни клинични обстановки, в какви случаи и как да се използват.
С инструментите, предложени в тази книга, вие може да отворите пространство за потенциално мощни нови взаимодействия в работата си с вашите клиенти. Независимо дали вече използвате арттерапия или просто търсите начини да разнообразите своята практика и да увеличите арсенала си от подходящи интервенции, „Арттерапия“ е за вас.
Запитване за Арттерапия - Как да използвате лечителната сила на изкуството в своята практика
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Кандидатстудентска литература

Издателства на медицинска литература