Болести на сърцето 1,2,3,4,5 том коплект

Обратно към Кардиология
  • Болести на сърцето 1,2,3,4,5 том коплект
Ценa:
380.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363177
ISBN: 9548159120
Издателство: ИК Фокус и ЕТ Арсо - Асен Петров
Автор: под редакцията на Eugene Braunwald
Година на издаване: 1995 г.
Обем: стр.
Корицa: твърдa
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
“Болести на сърцето на големия американски кардиолог Юджин Браунуолд е основен учебник за цяло поколение кардиолози не само в САЩ, но и в целия свят. Стойността му се определя от дълбокото познание на автора, огромния му клиничен опит и умението му със завидна яснота да представя достъпно и най-сложните проблеми на клиничната кардиология. Илюстрацията на книгата е пределно демонстративна. Богатата библиография към всяка глава позволява на читателя да разширява познанията си и да достигне до първоизточниците.
Българската медицинска литература има много сериозни образци на задълбочено представяне на кардиологичните проблеми като трудовете на проф. Илия Томов, проф. Юрий Белов, проф. Шишманов, проф. А. Еленкова. И все пак проникването в трудове от мащаба на Болести на сърцето на Браунуолд ще представлява несъмнена полза за българските кардиолози и за всеки български лекар. За съжаление достъпът не винаги е възможен, както поради ограничения брой книги, с които се разполага, така и поради езиковата бариера. Това направи целесъобразно да се положат усилия за превеждане на този значителен труд.
Похвала представляват усилията на групата млади колеги да представят на българския читател този превод.Той е направенс изключително усърдие, въпреки определените трудности, които съпътстват едно такова дело. Hue ще бъдем блгодарни на читателите за всички забележки или случайно допуснати неточности, което би позволило избягването им при евентуално второ издание.
Моля, българските читатели да приемат с разбиране изключителните усилия за такъв превод и доброто желание на преводачите да направят реален достъпа на всички лекари до най-добрия учебник по сърдечни болести, издаден досега в световната медицинска литература.
Запитване за Болести на сърцето 1,2,3,4,5 том коплект
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Кардиология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги