Видове системи за работни модели в зъботехниката

Обратно към Стоматология
-10.00%
  • Видове системи за работни модели в зъботехниката
Стара ценa:
20.00 лв. с ДДС
Ценa:
18.00 лв. с ДДС
Статус
в промоция
Каталожен №
328716
ISBN: 9786197137934
Автор:Светлана Ангелова, Методи Абаджиев
Издателство: Медицински университет - Варна
Година на издаване: 2017
Обем: 89 стр.
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Идеята за това учебно помагало е на доц. д-р Методи Захариев Абаджиев, д.м., зам.-декан по научна дейност, кариерно развитие и международни отношения на ФДМ към МУ-Варна. То е съобразено с актуализираната учебна програма по дисциплината „Технология на зъбните протези“. Негов съавтор е Светлана Пенева Ангелова – преподавател по зъботехника в МК към МУ-Варна. Тя е негов успешно защитил докторант. Ръководството представя резултатите от проведения експеримент за установяване на микроподвижността на подвижните пънчета, чиято методика е разработена за пръв път у нас. То е богато илюстрирано, като по-голямата част от снимковия материал е авторски.
Направен е и сравнителен анализ на съществуващите на денталния пазар и в денталната практика системи за създаване на работни модели, като е предложена класификация на типовете системи. Отправени са препоръки за практиката, относно употребата на видовете системи, съобразно клиничния случай, което би улеснило медицинските специалисти в избора на прецизна система в практиката им.
Това е първото по рода си у нас обзорно учебно помагало на предлаганите на денталния пазар системи за създаване на работни модели.
Издаването на ръководството ще бъде полезно за обучението на студенти по дентална медицина и зъботехника. То предлага начални теоретични знания за видовете системи и дефинира тяхната употребата, съобразно клиничния случай, като дава възможност за придобиване на необходимите професионални компетенции.
Запитване за Видове системи за работни модели в зъботехниката
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Стоматология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги