Всичко за детските болести

Обратно към Педиатрия
-10.08%
  • Всичко за детските болести
Стара ценa:
25.80 лв. с ДДС
Ценa:
23.20 лв. с ДДС
Статус
в промоция
Каталожен №
313001
Автори:д-р Клаус Вахтер и Клаудия Саркади
Цена: 25,80 лв.
Обем: 320 страници
Корица: твърда
Цветност: пълноцветна
Издание: 2011 г.
ISBN: 978-954-9455-64-9
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Вашето дете е плачливо, отпаднало, не се храни и не пие достатъчно или няма желание за игра. Това е сигнал за тревога. Дали е безобидна простуда? Или този път става въпрос за заболяване? Като родители вероятно често сте си задавали подобни въпроси. Когато детето се разболее, нямате много време да прелиствате дебели книги. Трябва ви бърз достъп до нужната информация: От какво боледува детето ми? Какво да направя и да спазвам? Кое е мое задължение и кое на лекаря?
Детето ми е болно
С настоящото издание родителите получават изчерпателен и прегледен справочник по темата детско здраве. Ясната му структура ще ви улесни в намиране на необходимата информация. Диагностичните таблици спомагат за бързо разпознаване на заболяването. На достъпен дори за неспециалисти език са изложени причините, симптомите, протичането и възможностите за лечение на повече от 100 болести. Най-подходящите домашни средства – изпитани чаени смеси, компреси и т. н., са описани в текста за съответното заболяване.
Първа помощ В така важния за родителите раздел „Първа помощ за деца“ се съдържа информация за възможните злополуки в ежедневието на детето. Ще прочетете за конкретните – често животоспасяващи – мерки за първа помощ, за да сте подготвени за евентуални спешни случаи. Тук е и мястото на домашната аптечка, която е задължителна за всяко домакинство, тъй като повечето злополуки стават в дома или градината.
Профилактика Известно е, че превенцията е най-добрата защита срещу болести. Тя включва профилактични прегледи, имунизации и разбира се, много движение на чист въздух.
Хранене Освен това в раздела за хранене ще намерите важни препоръки за това какво е подходящо да яде болното дете, както и рецепти за вкусни ястия, които ще ви изкушат да ги изпробвате.
Ако за детето е необходим режим на легло, се налага да проявите творческите си умения като родители, за да прогоните скуката и поддържате доброто настроение на малкия пациент. За целта сме подбрали разнообразни предложения за игри и други занимания.
Всичко това превръща настоящото издание в незаменим помощник на отговорните родители.
Обърнете внимание
Авторите и редакторите на книгата са се постарали тя да е в унисон с последните тенденции в медицината, фармацията и хомеопатията. Препоръчително е читателите да се обръщат към квалифицирани медицински лица за индивидуални съвети.
Запитване за Всичко за детските болести
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Педиатрия

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги