Гинекология

Обратно към Акушерство и Гинекология
  • Гинекология
Ценa:
63.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363289
ISBN- 978-954-9301-61-9
Автори: Тодор Бобчев, Методи Янков
Медицинско издателство АРСО-КП ЕООД
Година на издаване: 2010
Обем: 279 стр.
Корици: твърди
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
В настоящия учебник в 21 глави са разгледани отделните гинекологични заболявания. Подредени са хронологично, започващи от външните полови органи, през влагалище и маточната шийка към вътрешните гениталии на жената. Разгледани са както вродените, така и придобити заболявания, причините, клиниката, диагностичните възможности, както и методите на лечение при тях.
Разгледан е и въпросът за заболяванията на гърдата, обект на профилактичните прегледи при жената, както и лечението й, което досега беше далеч от полезрението на гинеколога. На края на учебника е разгледан и въпросът за свръхактивния пикочен мехур, създаващ много проблеми на жената, както от медицинска, така и от битова гледна точка.
Надяваме се с настоящия учебник да бъдем полезни, както на студентите по медицина, на общо-практикуващите лекари, така и на младите аку-шер-гинеколози, започващи работа в тази област.
Запитване за Гинекология
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Акушерство и Гинекология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги