Диагностичен анализ на дейността на лечебните заведения. Част I

Обратно към Здравен мениджмънт
  • Диагностичен анализ на дейността на лечебните заведения. Част I
Ценa:
0.00 лв. с ДДС
Статус
Каталожен №
328105
ISBN: 9786197137354
Автор:Мила Георгиева,Емануела Мутафова
Издател:Медицински университет Варна
Година на издаване: 2015
Брой на страници: 85
Рзмер:28,5/21,5см
Корици: мека
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Превръщането на съвременното лечебно заведение в самостоятелна „бизнес единица” изисква прилагането на нови методи за постигане на ефективно управление. Такива са методите на диагностичния анализ, който може да доведе до ползи както за лечебното заведение, така и за неговите заинтересовани групи (stakeholders) – пише авторът във въведението на книгата.
Изданието е предназначено за студенти в магистърската програма по „Здравен мениджмънт“, факултет “Обществено здравеопазване” в Медицински университет – Варна, изучаващи дисциплината “Съвременни модели за диагностика на дейността на лечебните заведения”, но разширява аудиторията си, като може да бъде полезно и за специалисти от екипи на лечебни заведения, администратори, политици, експерти и консултанти в областта на здравния мениджмънт. Част 1 на учебника е съставена от три глави: (1) основи на диагностичния анализ; (2) модели, методи и инструменти за измерване и анализ на дейността (сред които подробно за американския, канадския, датския, френския модел, модела PATH, правеното в България); (3) особености на приложението на диагностичния анализ в управлението на лечебните заведения.
С много приложени фигури, таблици, цитираните източници са 182.
Запитване за Диагностичен анализ на дейността на лечебните заведения. Част I
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Здравен мениджмънт

Издателства на медицинска литература