Диагностичен анализ на дейността на лечебните заведения. Част II

Обратно към Здравен мениджмънт
  • Диагностичен анализ на дейността на лечебните заведения. Част II
Ценa:
18.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
328312
ISBN: 9786197137361
Автор:Мила Георгиева
Издател:Медицински университет Варна
Година на издаване: 2015
Брой на страници: 85
Рзмер:28/21см
Корици: мека
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Ефективното управление на лечебно заведение може да се постигне само чрез диагностичен анализ, който дава ориентация и отговор на важни въпроси, свързани с измерването на всеки аспект от дейността.
В литературата малко е писано по въпросите на диагностичния анализ на дейността. Още по-малко – в областта на здравеопазването и управлението на лечебните заведения. Ето защо настоящото издание е опит да се преодолее хаосът в здравната система, като се предложи на студентите по здравен мениджмънт и хората от практиката – мениджъри от лечебни заведения, експерти в държавната здравна администрация и консултанти. Той включва адаптиран за лечебните заведения многомерен модел, алгоритъм за неговото приложение и диагностични карти за практическото му осъществяване – уточнява авторът в увода.
Част 2 на учебника е съставена от пет глави: (1) същност на диагностичния анализ; (2) модели на анализа (методологически основи и същина); (3) алгоритъм на анализа (подготвителен, аналитичен и заключителен етап); (4) 12 диагностични карти (това е приложният акцент на пособието – включва анкетни модели, касаещи управление, клиенти, служители, среда, ползи, иновации и т.н.); (5) информационните технологии в диагностичния анализ.
С много приложени фигури, таблици, цитираните източници са 40.
Запитване за Диагностичен анализ на дейността на лечебните заведения. Част II
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Здравен мениджмънт

Издателства на медицинска литература