Инфузии. Трансфузии. Парентерално хранене

Обратно към Анестезиология/Интен. леч.
  • Инфузии. Трансфузии. Парентерално хранене
Ценa:
33.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
300110
Автор: Улрих фон Хинтценщерн Превод от немски език д-р Васил Тотев
Редакционна обработка Емилия Николова
Нац. немска.
Издателство „Медицина и физкултура“
Стр.312
2012год.
ISBN 978-954-420-290-3
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
След две успешни издания на ръководството „Инфузионна практика“ се взе решение да се реализира книгата в „правилен“ джобен формат и много съществено да се разшири съдържанието. И така при 3-ото издание в досегашната тема „Инфузия“ се помести целият i.v. спектър.
Цел на книгата е практично и сбито представяне на комплексната тема „i.v.“. Кратко и нагледно са разгледани клиничните проблеми от трите области инфузия, трансфузия и парентерално хранене и са показани адекватните възможни разтвори.
Друг важен концептуален аспект бе така да се структурира съдържанието, че възможно най-бързо да се намира търсената информация. Какво се промени в съдържанието в сравнение с предишните издания?
Всички глави се подложиха на основна ревизия и се актуализираха и допълниха. За да се разкрие напълно i.v. спектърът, се съставиха три нови основни глави „Трансфузия“, „Парентерално хранене“ и „Особености при деца“. Други важни теми се включиха на ново, като напр. „i.v. достъпи“, „Правила за сигурност при използване на канюли“, „Материали за катетри“, „Детерминанти на максимални инфузионни дебити“ и „Хигиенни аспекти“.
Така с третото издание на читателя се предлага практична, актуална и изчерпателна книга с най-важните аспекти на тема „i.v.“.
Улрих фон Хинтценщерн
Запитване за Инфузии. Трансфузии. Парентерално хранене
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анестезиология/Интен. леч.

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги