Като видиш добро, разкажи го!

Обратно към Популярна медицина
-7.69%
  • Като видиш добро, разкажи го!
Стара ценa:
13.00 лв. с ДДС
Ценa:
12.00 лв. с ДДС
Статус
в промоция
Каталожен №
5271779
ISBN: 3786199092705
Автор: Милена Нейкова
Издателство: Катина Груева ЕООД
Година на издаване: 2017
Обем: 208стр.
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
През 1997 г. излиза книгата на Милена Нейкова “Пътечка към здравето”. В нея по невероятно достъпен начин е представена системата за гладолечение на българската природолечителка Лидия Ковачева. Вече повече от 20 години Милена съветва хората, които я търсят за помощ, как да преодолеят своите заболявания чрез промяна на храненето си. Постига голям успех в лечението на мъжката потенция. Преодолявайки стерилитета, множество двойки, изгубили всякаква надежда да си имат рожба, най-накрая я получават. Тя е работила с много хора, а книгата ? е един от онези редки бисери, които задължително трябва да присъстват във вашата библиотека. През тези 20 години Милена събира много опит, който описва в допълнението на “Пътечка към здравето” – “Като видиш добро, разкажи го!”.
В книгата са описани множество методи за пречистване на организма. Освен плодово-чаения разтоварителен режим на Лидия Ковачева са обяснени и методите за провеждане на лимонотерапия, изчистване чрез ленено семе, водно и безводно гладуване, сокотерапия, както и известният в последно време метод на Андреас Мориц за изчистване на черния дроб и жлъчката от камъни. Милена се спира подробно и на лечебните кризи по време на гладолечение. Дадени са много ценни съвети – как да отглеждаме свои кълнове, как да приготвяме и складираме зимнина, примерни менюта през различните сезони, бабини рецепти, масаж и много други.
Книгата съдържа всички необходими насоки за оформяне на начина ни на хранене, а чрез него – и начина ни на живот.
Запитване за Като видиш добро, разкажи го!
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги