Класическа китайска акупресура при 80 болести

Обратно към Физиотерапия и Рехабилитация
  • Класическа китайска акупресура при 80 болести
Ценa:
25.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
5271786
ISBN: 9786199024942
Автор: Ани Пешева
Издател:Ханлин
Година на издаване: 2019
Брой на страници: 264
Корици: мека
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Ани Пешева е живяла седем години в Китай. Получила е най-доброто от образованието и на Изтока, и на Запада - учила е китайска философия в Пекинския университет в Китай и е завършила Международни отношения в Станфордския университет в САЩ.
После установила, че най-много от всичко би искала да изучава и изследва китайската медицина, метафизика, и чигун... Получава уникалния шанс да се срещне и обучава при едни от най-видните китайски специалисти, посвещавайки дълги години на тези науки и практики.
Автор е на книгите "КЛАСИЧЕСКА КИТАЙСКА АКУПРЕСУРА ПРИ 80 БОЛЕСТИ", "ЛЕЧЕНИЕ С МОКСА", "36 БИЛКИ ЗА ЗДРАВЕ", "КИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ - 1 ЧАСТ: Звездите в четирите стълба на съдбата" и "БЪЛГАРСКО-КИТАЙСКИ РАЗГОВОРНИК".
Тази книга ще ви запознае как с акупресура и други методи на китайската медицина може да си помогнете при 80 болести и дисбаланси на организма. Към всяко отделно болестно състояние са дадени най-ефективните енергийни точки за въздействие. Набляга се предимно на лечението с акупресура, но често са дадени и допълнителни методи - моксотерапия, подходящи храни, чигун упражнения, конкретни съвети и др. Описани са интересни случаи от практиката на китайски лекари.
В книгата се разглеждат и над 80 енергийни точки със схеми към тях, с подробна информация как да бъдат открити, с каква степен се натискат, какви са основните им функции и при какви болести се използват.
Запитване за Класическа китайска акупресура при 80 болести
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Физиотерапия и Рехабилитация

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги