Към диагностика през върха на иглата

Обратно към Вътрешни болести
  • Към диагностика през върха на иглата
Ценa:
17.20 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
3284241
ISBN: 978-954-8817-12-7
Автор: д-р Марко Г. Клисурски
Издател: Атланто-Евро-Средиземноморска Академия на медицинските науки,
Издадена: 2010
Брой страници: 160
Корица: Мека
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Ръководството може да бъде полезно за студенти по медицина, начинаещи лекари от всички специалности: невролози, неврохирурзи, инфекционисти, анестезиолози, педиатри, интернисти, хематолози, хирурзи и общо практикуващи лекари. Настоящото ръководство предоставя бърза практическа справка, както и изчерпателна обновена информация по проблема.
В сравнение с досегашните български ръководства по проблема и чуждата литература ние даваме ново методическо указание с по- широко и детайлно описание на техниките на ЛП. Акцентираме върху начините на обезболяване, описваме различни затруднения и специ¬фични клинични случаи.
За онагледяване специално са подбрани множество илюстрации и снимки от различни източници или от собствената ежедневна прак¬тиката. За повечето нямаме официално разрешение за отпечатваме, но се надяваме, че за учебните цели на тази монография, това ще бъде простено. Предоставяме на читателите и справочен раздел, референтни стойности на ликворните показатели, някои актуални и новаторски направления в ликворологията, както и информация за връзка с лаборатории в град София.
Клиника по неврология, УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ, 2008-2009
Запитване за Към диагностика през върха на иглата
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Вътрешни болести

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги