Мозъчни съдови малформации.От диагностика до ендоваскуларно лечение

Обратно към Рентгенология и Ехография
  • Мозъчни съдови малформации.От диагностика до ендоваскуларно лечение
Ценa:
39.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
300119
Автор: Станимир Сираков
Издателство: Медицина и физкултура
Година на издаване: 2017
Обем: 231стр.
Корици:твърди
ISBN:978-954-420-325-2
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Интересът към мозъчните съдови заболявания в последните години нараства изключително поради новите възможноссти, които предоставят магнитнорезонансната образна диагностика, дигиталносубтрахираната катетърна ангиография и катетърните ендоваскуларни невроинтервенционални методи за лечение. Знанията се разшириха много. Социалното значение на мозъчносъдовите заболявания, особено у нас, е голямо заради свързания морбидитет и морталитет.
Книгата предоставя събрани от много източници и дидактически под-редени знания за патоанатомията, клиничната картина, диагностичните методи, терапията, в това число и ендоваскуларното лечение.
Няколко са достойнствата на книгата, които трябва да подчертаем за българския читател. Авторският колектив е млад, но вече с голям практически опит. Монографията е илюстрирана със собствени случаи. Водещият автор, при това млад, притежава опит и техника, напълно съпоставими с европейските стандарти. Това определя и достъпността на българските пациенти до авангардните методики на интервеционалната съдова неврорентгенология, описани в изданието. Книгата ще е полезна за млади и по-опитни колеги от различни специалности - образна диагностика, неврология, неврохирургия, обща медицина, интерна и други. Надявам се, увлекателното четиво, ценната информация, изнесеният голям опит на авторите, от една страна, и младата им възраст, от друга, да увлекат и други млади колеги по нелекия, но многоперспективен път на ендоваскуларното лечение.
Запитване за Мозъчни съдови малформации.От диагностика до ендоваскуларно лечение
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Рентгенология и Ехография

Издателства на медицинска литература