Нашите зъби - портал към здравето

Обратно към Стоматология
  • Нашите зъби - портал към здравето
Ценa:
12.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
353001
ISBN: 9789544747374
Автор: Мишел Монто
Издател: Кибеа
Издадена: 2016
Размери: 13x20
Брой страници: 216
Корица: Мекa
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
„Дентософия“ е иновативна терапия с холистичен подход, която дава възможност на деца и възрастни не само да оправят захапката си, но и да подобрят цялостното си здравословно състояние.
Дентософия е дентална терапия, която установява връзката между устата и останалата част от тялото, физическа, органична и психо-емоционална. Името ‘Dentosophie’ идва от комбинацията от латинската дума ‘dens’ – зъб, и гръцката ‘Sophie’ – мъдрост. Това буквално означава ‘Мъдростта на зъбите;. Дентософия е създадена в резултат на научни изследвания и клинични наблюдения, проведени от 1984 г. насам от стоматолозите Д-р Родерик Матьо и Д-р Мишел Монто.
Според ‘Дентософия’ устата заема централна роля в баланса и здравето на цялото тяло и ума на човека. ‘Дентософия’ е иновативна стоматологична терапия, отличава се със своя холистичен подход към изправянето на зъбите и захапката, посредством функционални техники. Тя може да се отнесе до почти всички стоматологични деформации, избягвайки ваденето на зъбите и е предназначена за възстановяване на баланса в устата, за да се възстанови общата хармония в организма.
Запитване за Нашите зъби - портал към здравето
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Стоматология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги