Обща хирургия

Обратно към Хирургия
  • Обща хирургия
Ценa:
32.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363197
ISBN: 9789549301281
Автор: Под редакцията на В. Димитрова
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2007
Обем: 367 стр.
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Уважаеми студенти и специализанти,
Имам удоволствието и честта да ви представя поредното учебно помагало, издадено от колектив на Катедрата по обща и оперативна хирургия на Медицинския Университет - София, заедно с изтъкнати специалисти от други университети и специалности, имащи отношение към общата хирургия. Учебникът, който държите в ръцете си е създаден, за да улесни усвояването на необходимия обем знания по обща хирургия, който трябва да придобиете през първата година от навлизането ви в клиничната медицина.
В епохата на Интернет и глобалните комуникации, в която живеем на пръв поглед учебниците нямат онова значение, което имаха преди. Сега всичко е известно всекиму по всяко време. Освен това в последните години бяха издадени много учебни помагала от различни авторски колективи, някои от които с определени достойнства, така че българската медицинска книжнина на пръв поглед е богата и осъвременена. От друга страна обаче изискванията към вас се повишават непрекъснато. Отворените към света врати не носят само възможности, поставят и максимални изисквания за набор от знания и практически умения, които трябва да притежавате като база, за да градите върху нея допълнителни знания, практически опит, творчески достижения и пр., за да бъдете сравними с останалите колеги по света.
Представеното ви учебно помагало има точно тази цел. То отразява онази актуализация в учебните програми на Катедрата по обща и оперативна хирургия, които се наложиха като необходимост през годините и от които в настоящия етап от развитие на медицинската наука вие имате нужда. Подбраният колектив от изтъкнати специалисти във всяка от разглежданите области гарантира за сериозността и актуалността на разглежданите проблеми.
Настоящият учебник е написан и в духа на традициите, създадени от Катедрата по обща и оперативна хирургия - Първата катедра по хирургия на Първия Медицински факултет в страната ни след Освобождението. Той няма претенциите да бъде изчерпателен, но е създаден с грижа и уважение към вас. Надяваме се той да ви даде онази така необходима база от познания – conditio sine qua non, която ще ви помогне за по-пълно усвояване на клиничните познания и практичните умения в следващите курсове и ще ви служи през целия ви живот като лекари.
Запитване за Обща хирургия
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хирургия

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги