Основи на физиологията на човека

Обратно към Анатомия и Физиология
  • Основи на физиологията на човека
Ценa:
23.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363408
ISBN: 9786191970094
Автор:Татяна Аврамова
Издател:Арсо
Година на издаване: 2015
Брой на страници: 284
Размер:20,5/14,5
Корици: мека
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
ПРЕДГОВОР
Настоящият учебник е предназначен за обучението по физиология на студентите от всички специалности на Медицинските колежи: „лекарски асистент”, „кинезитерапевт”, „медицинска сестра”, „акушерка”, „медицинска козметика”, „помощник- фармацевт”, „ерготерапевт”, „клиничен лаборант”, „рентгенов лаборант”, „трудотерапевт” и др.
За да се отговори на нуждите на съответните специалности, в учебника са разгледани по-подробно редица глави от Физиологията.
В тази книга студентите ще намерят обобщени и изложени в достъпна форма нови и важни данни за физиологията на човешкото тяло.
Учебникът е съобразен с преподаването и изискванията на учебните програми за обучение по физиология във всичките профили.
Моята цел при написването на тази книга, е да представя основите на човешките функции във възможно най-разбираема за студентите форма, което да ги води до едно по-дълбоко разбиране на основните принципи на физиологията.
Надявам се да предам на читателите и моето възхищение и лична любов към красотата на физиологичните функции, които са в основата на самия живот.
Все още не е направена машина, която да е по-вълнуваща и по-величествена от човешкия организъм, създаден като уникална самоподдържаща се биологична система. Поради това, аз се надявам, че студентът ще изучава с удоволствие и ентусиазъм как функционира неговото тяло.
Запитване за Основи на физиологията на човека
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анатомия и Физиология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги