Отосклероза

Обратно към УНГ
  • Отосклероза
Ценa:
30.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
323146
Автор: Д-р Стефан Цолов
Издател: Ciela
Издадена: 2010
Брой страници: 311
Корица: Мека
ISBN: 978-954-28-0878-7
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Отосклерозата е относително често заболяване, като при голяма част от пациентите слухът може да се подобри хирургично. За съжаление в България още е попу¬лярно архаичното виждане, че състоянието трудно се диагностицира, а оперативното лечение е с малка успе- ваемост и поради това - безперспективно.
Книгата Отосклероза дава широк поглед върху всички аспекти на заболяването. Структурата позволява системен прочит и подробно запознаване от хора с различно ниво на знания по биология. Наличието на множе¬ство препратки, индекс, информативни заглавия и резю¬мета дават възможност за лесна справка или запознава¬не само с отделни раздели.
Авторът представя подробно клиничната картина, съвременните средства за диагноза, диференциалната диагноза и консервативното лечение, с което трудът ще представлява интерес за всички оториноларинголози.
Разделите посветени на причините за възникване и разви¬тие на състоянието, заедно със съответните приложе¬ния, ще са полезни за изкушените от медиоко-биоло- гичната наука.
Представени са съвременните концепции за оперативно лечение, постиганите с него резултати и възможни усложнения - въпроси, вълнуващи отохирурзите. Веро¬ятно части от текста ще са от особен интерес за любознателни пациенти.
Запитване за Отосклероза
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги