Робот-асистирана органосъхраняваща хирургия при солидни тумори на бъбрека

Обратно към Урология
  • Робот-асистирана органосъхраняваща хирургия при солидни тумори на бъбрека
Ценa:
43.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
345001.1
Автор:Доц. д-р Калоян Давидов
Издателство:Просвета
ISBN 9789540141343
Година 2021
Мека корица
Размери: А4
Обем:120 стр.
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
 

Монографията на доц. Калоян Давидов, д.м., е ценен научен труд не само за уролози и онколози, но и за всички медицински специалисти, работещи и специализиращи в областта на минимално инвазивните хирургични техники.

Освен актуален обзор на научната литература по темата книгата е полезно практическо ръководство за организацията на работа и хирургичната техника на робот-асистираната лапароскопска органосъхраняваща хирургия при бъбречни тумори. Детайлно са описани и илюстрирани необходимата апаратура и инструментариумът, както и основните моменти на оперативната техника. Разгледани са и възможните усложнения при тези операции и тяхното лечение.

Авторът е добре познат със своите многостранни интереси в областта на съвременната урологична наука. Той е и един от първите уролози в България, сертифицирани да извършват робот-асистирани лапароскопски операции. Книгата разкрива натрупания от него богат клиничен опит и постигнатите резултати.

Запитване за Робот-асистирана органосъхраняваща хирургия при солидни тумори на бъбрека
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Урология

Издателства на медицинска литература