Ръководство за практически упражнения по обща и оперативна хирургия

Обратно към Хирургия
  • Ръководство за практически упражнения по обща и оперативна хирургия
Ценa:
22.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363127
ISBN: 9549301103
Автор: Под ред. на проф. д-р В. Димитрова
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2011
Обем: 355 стр.
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Съвременният етап от развитие на медицинското обучение и медицинската практика поставят максимални изисквания пред обучаващите се студенти по медицина. Наред с добрата теоретична подготовка младите лекари трябва да имат и максимални практически умения, без които в настоящия етап от развитие на нашето икономическо общество, те не биха могли да реализират своето образование. Отворените граници на страната ни и предстоящото ни членство в Европейския съюз поставят още по-високи изисквания към новозавършилите лекари, а възможността да си конкурентноспособен осигурява свободата да бъдеш приет навсякъде.
Последното практическо ръководство е издадено през 1990 г. Настоящото практическо ръководство по обща и оперативна хирургия се създаде в отговор на необходимостта от актуализиране на практическите умения на студентите-медици, съответно на времето, в което живеем и изискванията на съвременната медицинска наука и практика.
Ръководството е адресирано предимно към студентите от III-ти курс, но предвид естеството на материята - усвояване на основни практически умения по хирургия, би могло да бъде полезно и за студенти от по-горните курсове.
В авторския колектив участват повечето от преподавателите в Катедрата по обща и оперативна хирургия към Медицински Университет, София, които имат продължителен стаж и сериозен опит в обучението на студенти. В състава влизат още признати специалисти от други хирургични области, чиито основи на обучението се намират именно в общата и оперативна хирургия.
Надяваме се с нашия скромен труд да бъдем полезни на обучаващите се медици и да допринесем за по-добрата подготовка на бъдещите лекари на страната ни.
Април, 2004 г.
Проф. д-р В. Димитрова, д. м, н.
Запитване за Ръководство за практически упражнения по обща и оперативна хирургия
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хирургия

Издателства на медицинска литература