Специални акушерски грижи при нормална бременност

Обратно към Акушерство и Гинекология
  • Специални акушерски грижи при нормална бременност
Ценa:
24.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363224.1
ISBN: 9786192072247
Автор: Цвета христова
Издателство: МЕДИАТЕХ
Година на издаване: 2021
Обем: 145 стр.
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Наръчникът „Специални акушерски грижи при нормална бременност" осигурява информация за предоставяните здравни грижи и наблюдението на жена с нормална бременност. Той ще улесни теоретичната подготовка и практическото обучение на студентите акушерки и медицински сестри в образователно-квалификационна степен бакалавър. Структурирането му е съобразено с учебните програми в изучаваните специалности. Опорните теоретични точки са подкрепени с представяне на техника на практически професионални умения и предоставяне на актуални знания в акушерската сфера. Наръчникът е придружен със „Сборник с индивидуални клинични случаи" за професията Акушерка. Те ще изградят трайни знания, умения и компетенции в бъдещата професионална реализация на обучаемите, ще формират клиничен подход с клинично мислене - основата, върху която се организира план за здравните грижи.
Акцентира се върху възлови дейности в работата на акушерката/ медицинската сестра при наблюдението на бременна с нормална бременност в Женска консултация/ кабинет на Доболничната помощ. Учебното помагало е пряко свързано с изучаваните дисциплини „Специални грижи за бременна с нормална бременност", „Специални грижи за родилка и новородено", „Акушерство", „Женска консултация", както и с Наредба № 1 от 8 февруари 2011 г. за професионалните дейности, които медицинските сестри, акушерките, асоциираните медицински специалисти и здравните асистенти могат да извършват по назначение или самостоятелно.
Запитване за Специални акушерски грижи при нормална бременност
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Акушерство и Гинекология

Издателства на медицинска литература