Съдебнопсихиатрични етюди

Обратно към Психиатрия
  • Съдебнопсихиатрични етюди
Ценa:
19.90 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
527019.1
Автор:Борис Щърбанов
Издател: Софи -Р
Година на издаване: 2021
Брой на страници: 448
Корици: меки
ISBN: 9789546381828
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
На 83 години съм. Лекар със специалност „Психиатрия“ и тясна специалност „Съдебна психиатрия“. Работил съм над 40 години като съдебен експерт. От тях около 30 години като завеждащ съдебнопсихиатричното отделение на Медицинска академия. Там се извършваха психиатричните експертизи за всички значими и проблемни съдебни дела в страната. Направих опит да опиша някои случаи от своята експертна работа, като акцентирам върху собствените си преживявания. Стремял съм се да не пиша нищо за общественозначими и лесноразпознаваеми хора. А такива имаше много, но няма да експонирам техните проблеми. Затова съм променил и имената на всички с изключение на името на Сергей Антонов.

Вярно и точно са описани всички факти и събития. Субективно е само описанието на моите преживявания. Не съм взимал отношение към политически събития, защото съм лекар, а не общественик. Никога не съм бил партийно ангажиран.

Борис Щърбанов
Запитване за Съдебнопсихиатрични етюди
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Психиатрия

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги