Съдова ехография

Обратно към Рентгенология и Ехография
  • Съдова ехография
Ценa:
76.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
3284320
ISBN: 9786197137385
Автор:проф.д-р Красимир Иванов,доц.Веселин Петров
Издател:Медицински университет Варна
Година на издаване: 2015
Брой на страници: 182
Рзмер:28/21,5см
Корици: твърда
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Монографията „Съдова ехография”е посветена на трудната и специфична съдова диагностика – ценно помагало за лекари и студенти, хирурзи и интернисти, специализанти и практикуващи лекари. Това е първата научна разработка у нас, която разглежда на високо ниво всички най-важни области от съдовата ехография. Книгата е под редакцията на ректора на МУ-Варна проф. д-р Красимир Иванов и ръководителя на учебно-научния сектор по сърдечно съдова хирургия към Катедрата по хирургически болести доц. Веселин Петров.
Кръвоносните съдове са уникални в човешкото тяло поради това, че в тях се извършва най-бързото движение на тъкани и клетки, а опознаването им изисква натрупване на много и най-разнообразни познания.
Съдовите заболявания са сред най-опасните патологични състояния, които са една от водещите причини за смърт или трайна тежка инвалидизация. Патологичните състояния на кръвоносните съдове се различават значително от всички останали болести на човешкото тяло. Всички органи на човека имат кръвоносни съдове, но техните съдови заболявания имат различни симптоми и методи на диагностика.
Ехографията е универсалният метод за изследване на всички артерии и вени в човешкото тяло. Всеки един орган и област от тялото, обаче, имат различен начин на инсонация и специфични находки. Затова специалистите по съдова ехография, поканени за участие в монографията, представят особеностите в тези находки. С дългогодишен труд авторският колектив на книгата е доказал своята компетентност и познания в тази област.
Запитване за Съдова ехография
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Рентгенология и Ехография

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги