Теоретико-практическо ръководство по анестезиология и интензивно лечение

Обратно към Анестезиология/Интен. леч.
  • Теоретико-практическо ръководство по анестезиология и интензивно лечение
Ценa:
34.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363030.3
ISBN: 9786191970056
Автор: под ред.на Силви Георгиев
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2015
Обем: 202стр.
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
ПРЕДГОВОР
Специалността Анестезиология и Интензивно Лечение претърпя в последните години много динамично развитие, което наложи да се преразгледат основно учебните помагала за студенти. Така стигнахме до съставянето на това изцяло ново ръководство, което цели да предостави както теоритични познания, така и практически умения съобразени с актуалното състояние на специалността. Отделните глави бяха възложени на водещите автори в съответната област. Стремили сме се в максимално стегнат формат, отговарящ напълно на изискванията на учебния курс, да предадем основите на анестезиологията и интензивното лечение. Включени са съвременни протоколи за работа, както и текстове третиращи навлизането на ехографията в анестезиологията, работата с нови анестетици, борбата с болката и други актуални теми, които не са разглеждани до момента в предишни ръководства.
Въпреки нашето старание, настоящото ръководство вероятно притежава някои непълноти и пропуски. Авторите ще приемат с признателност всички изказани мнения и критични бележки, които биха подпомогнали подобряването на следващото издание.
Не на последно място искаме да изкажем нашата признателност към всички тези преподаватели, които преди нас са положили усилия за утвърждаване на специалността. Надяваме се и ние, като тях да успеем да ви покажем красивата логика на нашата работа.
Проф. Д-р Силви Георгиев дм
Запитване за Теоретико-практическо ръководство по анестезиология и интензивно лечение
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анестезиология/Интен. леч.

Издателства на медицинска литература