Тестове по фармакология за анестезиолози

Обратно към Анестезиология/Интен. леч.
  • Тестове по фармакология за анестезиолози
Ценa:
20.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363219
ISBN: 978-619-197-040-7
Автор: Ивайло Траянов
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2019
Обем: 174 стр.
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Тестовете са станали неразделна част от изпита за специалност по „Анестезиология и интензивно лечение“. Настоящият сборник съдържа десет теста с по 50 въпроси и отговори от типа multiple choice questions (MCQs).
Цел на изданието е да послужи за самоподготовката и преценка на знанията на специализиращите лекари. Подбрани са голям брой въпроси от областта на фармакологията, които имат отношение към специалността „Анестезиология и интензивно лечение”.
За основа са използвани тестове от изпита за Европейска диплома по анестезиология на Европейската академия по анестезиология (ЕАА) и изпита за специалност по анестезиология във Великобритания (Primary и Final FRCA).
Решаването на тестови въпроси изисква добра теоретична подготовка, както и известни технически умения - вникване в условието на въпроса и съобразяване с ограниченото време за отговор (обикновено около 1-2 мин на въпрос). В текста меди-каментите са дадени с международните им непатентни имена.
Запитване за Тестове по фармакология за анестезиолози
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анестезиология/Интен. леч.

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги