Физиотерапия при неврологични, неврохирургични и психични заболявания

Обратно към Физиотерапия и Рехабилитация
-11%
  • Физиотерапия при неврологични, неврохирургични и психични заболявания
Стара ценa:
45.00 лв. с ДДС
Ценa:
40.00 лв. с ДДС
Статус
в промоция
Каталожен №
363326.1
Автор: Проф. Видьо Василев Желев, дм ,доц.Давид Кънчев
Издателство: Авангард Прима
ISBN: 9786191600274
Година на издаване: 2015
Страници:347
Корица: мека
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Физиотерапия при неврологични, неврохирургични и психични заболявания е пред¬назначена за студентите по физиотерапия - медицински рехабилитатор ерготерапевт. Може да се ползва от кинезитерапевти и рехабилитатори.
В нея са описани примерни методики за физиотерапия при някои заболявания и травми на нервната система, неврохирургични и психични заболявания. Направен е опит да се дадат основните принципи при съставянето на методика за провеждане на физиотерапия в различните периоди от протичането на болестния процес, включително в клиниките и отделенията по интензивно лечение и реанимация. Всеки болен се преценява индивидуално в зависимост от характера и протичане на заболяването, вида лечение (консервативно, хирургично), възрастта, общото физическо състояние и др. В работата с болните не трябва да се проявява шаблонност.
В учебника е обобщен професионалният опит на водещи клиницисти, физиотерапевти и личният опит, съобразен със съвременните тенденции във физиотерапията.
В него не е описана физиотерапията при всички заболявания и детайлите за прилагането й. Надяваме се, че това ще стимулира в голяма степен у студентите творческо, логично мислене, усвояване на информация и от други източници за приложението им в практиката.
Смятам, че настоящият учебник ще е полезен за професионалната подготовка на физи-отерапевтите в България и за болните, нуждаещи се от физиотерапия.
Учебникът може да се ползва и от рехабилитатори.
От автора
Запитване за Физиотерапия при неврологични, неврохирургични и психични заболявания
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Физиотерапия и Рехабилитация

Издателства на медицинска литература