Хипертония и местно обезболяване в денталната практика

Обратно към Стоматология
  • Хипертония и местно обезболяване в денталната практика
Ценa:
9.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
259151
ISBN:9786191890705
Автор:Христо Даскалов,Людмила Владимирова-Китова
Издател:лакс Бук
Година на издаване: 2017
Брой на страници: 90
Корици: мека
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Борбата с болката отдавна стои като важен проблем в медицината. Обезболяването е основна част от съвременната дентална медицина. Познаването на материята е от първостепенна важност, поради болезненото протичане на повечето заболявания. Емпиризмът в използването на обезболяващи средства отдавна е история.
Стремежът за оптимизиране на локалната анестезия води до синтезирането на нови медикаменти, като целта е да се повиши активността, за сметка на редуциране на страничните ефекти върху органите и системите. Влиянието на средствата за местно обезболяване при пациенти с различни придружаващи заболявания възпира много дентални лекари от прилагането им. Има редица изследвания, целта на които е да изяснят отрицателните ефекти на анестетиците и в същото време да изработят алгоритми за използването им, поради необходимостта от тях.
Всичко това превръща локалната анестезия в денталната практика в общо медицински проблем, което налага проучването на варианти за оптимизиране на алгоритмите за прилагането на местното обезболяване при всички групи пациенти.
Целта на тази книга е да подпомогне студенти, специалиазанти и практикуващите дентални лекари в ежедневната им дейност.
Запитване за Хипертония и местно обезболяване в денталната практика
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Стоматология

Издателства на медицинска литература