Цветен атлас по цитология и хистология

Обратно към Цитология и Хистология
-10.00%
  • Цветен атлас по цитология и хистология
Стара ценa:
30.00 лв. с ДДС
Ценa:
27.00 лв. с ДДС
Статус
в промоция
Каталожен №
363081
ISBN: 9548967774
Автор: Нарлиева, Видинов
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2001
Обем: 92 стр.
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Светът на клетките е удивителен и тайнствен. Въпреки, че съществува във всеки един от нас, до скоро той беше слабо познат и криеше много загадки. Днес цитологията, въоръжена със съвременни методи, не само изучава субмикроскопските клетъчни структури и техните молекулярни особености, но допринася за осъществяването на много съвременни научно приложими разработки, които веднага се внедряват в медицината, селското стопанство, хранителната и фармацевтичната промишленост.
Клетката стана централен обект не само на фундаменталните биологични дисциплини – цитология, цитогенетика, клетъчна биология, обща и специална хистология, ембриология, но излезе на предни позиции и в биотехнологията и клетъчното инженерство.
Учените се научиха успешно не само да манипулират бактерии, но и клетки на растения и животни. Резултатите от тези нововъведения имат огромно значение за прогреса на цялото човечество.
Запитване за Цветен атлас по цитология и хистология
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Цитология и Хистология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги