Фармакология и токсикология

Обратно към Фармакология
-9.38%
  • Фармакология и токсикология
Стара ценa:
64.00 лв. с ДДС
Ценa:
58.00 лв. с ДДС
Статус
в промоция
Каталожен №
363107
ISBN: 9786191970391
Издателство: АРСО
Автор: под ред. на Н. Бояджиева и Кр. Якимова
Година на издаване: 2019г.
Обем: 762 стр.
Корицa: мекa
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Трето издание

Авторският колектив, който обединява водещи лекари и фармацевти от всички Медицински Университети у нас се обедини около идеята да се направи пропедевтичен учебник с най-актуална информация по фармакология и токсикология. В настоящия учебник няма дълги и понякога трудно запомнящи се обяснения по отделни въпроси. Старахме се всички факти да бъдат представени ясно и разбираемо. Съдържанието на учебника съответства на учебните програми в Медицинските Университети у нас. Редакторите поканиха всички хабилитирани преподаватели за настоящия учебник, благодарим на тези от вас, които се отзовахте. Опитът на наши водещи академични преподаватели е вплетен в този учебник, нови актуални раздели са въведени, които настоящата динамика в медицинската наука и образование ги изисква.
Фармакологията е динамична наука и учебна дисциплина, ежегодно се публикуват много нови факти, ефективни лекарства навлизат в лечението на пациентите и това определя нашето задължение да актуализираме учебниците, така че студенти, лекари и специалисти да получат най-съвременни знания. С обич и отговорност написахме настоящия учебник. Идеята на студенти от различни университети да се дадат повече академични знания в областта на Токсикология бе възприета от нас, поканихме водещите токсиколози, така че читателят „пие вода от изворите на знания по токсикология. Реално този учебник е и първият нов съвременен обединен чебник на знанията по фармакология с токсикология.
Идеята фармакологията с токсикологията да е част от държавен изпит не е нова. Наскоро всички ръководители на академичните катедри в университетите у нас, преподаващи фармакология и токсикология подкрепиха тази идея и вярваме, че ско¬ро това ще е факт. Настоящият учебник ще бъде полезен, както в хода на целия курс на обучение на медици, фармацевти и дентални медици, така и за подготовката на държавните изпити. Нашите учители, тези на които обединените фармаколози на България поднасят настоящия учебник в знак на признателност и поклон, ни учеха че няма прогрес без знания и труд. Много труд вложи всеки от авторите, за да имате сега най-съвременни познания в нов учебник. Сега обаче е ваш ред, да учите и творите. Вие, нашите обичани студенти да последвате завета на учителите ни - да четете и изучите фармакологията и токсикологията, като помните, че тези две дисциплини са гръбнакът на фармакотерапията в медицината и фармацията.
От редакторите
Запитване за Фармакология и токсикология
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Фармакология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги