Ендоваскуларно лечение на комбинирана периферно-артериална и коронарна болест

Обратно към Кардиология
  •  Ендоваскуларно лечение на комбинирана периферно-артериална и коронарна болест
Ценa:
20.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
345006
ISBN 9789540141985
Автор: Ивета Ташева
Издател:Просвета
Издадена: 2022
Брой страници: 120
Корица: Мекa
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
 

Ако сте мъж над 60 години, пушач, хипертоник, диабетик или страдате от исхемична болест на сърцето, вие сте главният герой в тази книга. От нея ще разберете, че е много голяма вероятността да имате и периферна артериална болест (ПАБ), за която не знаете, защото при повечето хора се развива безсимптомно. На всичкото отгоре пациентите с ПАБ са с висока смъртност и висок риск за възникване на миокарден инфаркт и мозъчносъдови усложнения.

Монографията на д-р Ивета Ташева е ценен научен труд за кардиолози, специализанти и студенти по медицина. Книгата разкрива натрупания от нея богат клиничен опит и постигнатите резултати. Изводите на д-р Ташева се основават на изследвания върху 359 пациенти с ПАБ, комбинирана с коронарна артериална болест (КАБ). Всичките са реваскуларизирани ендоваскуларно. Направен е актуален преглед на литературата, описани са методите за диагностика и лечение и проследяването на състоянието на пациентите след съдова интервенция. Доказва се, че ендоваскуларното лечение е ефективно и безопасно при пациенти с комбинирани ПАБ и КАБ. Осъществено е успешно иновативно ендоваскуларно лечение на хронични, калцирани и дълги тромбози на бедрената артерия при пациенти с ПАБ.

Ако ролята на главен герой в тази книга не ви харесва, може да направите първата крачка към излизане от нея - откажете цигарите.

Запитване за Ендоваскуларно лечение на комбинирана периферно-артериална и коронарна болест
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Кардиология

Издателства на медицинска литература