Интрадурални спинални менингиоми, шваноми и неврофиброми

Обратно към Неврология
  •  Интрадурални спинални менингиоми, шваноми и неврофиброми
Ценa:
10.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
259033
ISBN: 9789548420273
Автор: Норман Уокър
Издателство: Здраве и щастие
Година на издаване: 2011
Обем: 134 стр.
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Д-р Норман Уокър е световно известен лекар-натуропат, посветил живота си на здравословния начин на живот и хранене. Повече от 70 г. той разработва програма за здраве и дълголетие чрез здравословно хранене и диети. В тази книга авторът описва решаващото значение на доброто състояние на дебелото черво за нормалната дейност на всички органи, предотвратяване на запека и заболяванията.
Ние сме това, което ядем. Състоянието на дебелото черво зависи от:
- храната - готвените и вредни грани водят до ферметнация, загниване и получаване на токсини, които минават в кръвта и я замърсяват. Получават се налепи по стените на дебелото черво, които не могат да се прочистят чрез диети, а само чрез клизми;
- спазване на разделното хранене, при което се намаляват отпадните продукти и налепите по дебелото черво, предотвратява се гниенето и ферментацията.
За здравото дебело черво е нужна жива храна; сурови зеленчуци и плодове, в състава на които влизат фибрите, прочистващи като метла дебелото черво.
В книгата се описват редица примери как болни от различни болести /сливици, уши, хрема, бъбреци, панкреас, черен дроб и др-/ се излекуват чрез чревни клизми.
Запитване за Интрадурални спинални менингиоми, шваноми и неврофиброми
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Неврология

Издателства на медицинска литература