Растителни масла

Обратно към Популярна медицина
  •  Растителни масла
Ценa:
14.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
5271107
ISBN: 9789543761982
Автор:Полина Маркова
Издателство: Жануа-98
Година на издаване: 2020
Обем: 320стр.
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
ТАЗИ КНИГА Е ЗА ВАС, ако искате да разберете защо има крайности в мненията, че растителните масла са: много полезни за здравето / много вредни за здравето, трябва да ги включим в храната си / не трябва да ги включваме, от тях напълняваме / с тях отслабваме, изсушават / овлажняват кожата, почистват кожата / запушват порите... Тук ще научите какво е омега-3,-6,-7,-9 и защо рафинираме олиото, защо има хидрогенирани масла, какво означава антиоксидант и свободни радикали, какво е здравословно хранене и как се грижим за красотата си с растителни масла. Представените 45 основни растителни масла и полезни съвети за тяхната употреба ще ви накарат да преосмислите подхода си към ежедневната им употреба за хранене, здраве и красота.
Полина Маркова живее и работи във Франция от 30 години. Привърженичка на идеята за природосъобразен начин на живот, тя се занимава активно с ароматерапия и с домашно приготвяне на козметика с натурални компоненти. Преминала е обучение по козметология и парфюмерия в IFA-IPAL - Френски институт по ароматология- Институт в Люберон.
Автор е на книгата „Етерични масла за всеки ден- 101 съвета за употреба“.
Запитване за Растителни масла
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги