Речник по хомеопатия/ Ново допълнено издание

Обратно към Хомеопатия
-15%
  •  Речник по хомеопатия/ Ново допълнено издание
Стара ценa:
29.00 лв. с ДДС
Ценa:
24.65 лв. с ДДС
Статус
в промоция
Каталожен №
758405
Автор: Жак Буле
Издател:Изток-Запад
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 576
Корици: меки
Тегло: 675 грама
Размери: 21x13
ISBN: 9789543219797
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Хомеопатията днес е все по-актуална. Тя е ефикасна, нетоксична и икономична медицинска практика, която при всяка болест взема предвид възможните естествени реакции на организма. В новото издание на речника ще намерите подробно описание на 350 хомеопатични лекарства - произход, показания, сравнения, психологически признаци, когато последните са необходими за избора на лекарството.
Тук ще намерите също съвети за повечето болести. За всяко отделно заболяване се подчертават възможностите и границите на хомеопатията. Систематично се посочва кога трябва да се търси консултация и дали е необходимо лечение на терена, както и множество статии, осъвременявани редовно: производство, изследвания и нови специалитети се добавят всяка година, за да допринесат за един още по-точен портрет на хомеопатията.
Жак Буле е общопрактикуващ лекар и хомеопат с над двадесетгодишен стаж. Преподавател в няколко факултета, ръководител на Центъра за развитие и разпространение на хомеопатията.
Запитване за Речник по хомеопатия/ Ново допълнено издание
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хомеопатия

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги