Ръководство и протоколна тетрадка за практически упражнения по физиология

Обратно към Анатомия и Физиология
  •  Ръководство и протоколна тетрадка за практически упражнения по физиология
Ценa:
55.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363188.2
ISBN: 9786191970551
Автор: под ред. на Радослав Гърчев
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2020
Обем: летен семестър -376стр. , зимен семестър .196стр.
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
Ръководството е в 2 части  - ЗИМЕН И ЛЕТЕН СЕМЕСТЪР

 Ръководството с протоколна тетрадка по физиология е пособие за практически упражнения по физиология за студентите по медицина и дентална медицина.
Теоретичната подготовка за упражненията изисква допълнително запознаване с материала, изложен в учебниците по физиология и лекциите за съответните специалности
Практическите занятия се провеждат както следва:
за студентите по медицина през III и IV семестър по 4 учебни часа седмично; за студентите по дентална медицина през III и IV семестър по 3 учебни часа седмично.
Указания за работа:
След изработване на практическите задачи, студентите нанасят получените резултати в съответния протокол, който до края на упражнението трябва да бъде проверен и заверен от асистента.
Годишен изпит
Годишният изпит по физиология включва тест, практически и теоретичен изпит, които се провеждат в един и същи ден през редовната юнска сесия и поправителната септемврийска сесия.
При явяване на изпит студентите задължително представят протоколните си тетрадки, в които всички протоколи трябва да бъдат попълнени и заверени.
Препоръчителна литература за подготовка за изпита по физиология:
Физиология на човека - Учебник за студентите по медицина и дентална медицина, под редакцията на Л. Витанова, Р. Гърчев, София, 2020 г.
Физиология на човека - Учебник за студентите по дентална медицина и фармация под редакцията на Р. Гърчев, София, 2016 г.
Цветен атлас Физиология, Щефан Зилбернагл, Агамемнон Деспополус, 5-то преработено издание, редактори на превода на български Б. Маринов, Д. Илучев, 2009 г.
 
Запитване за Ръководство и протоколна тетрадка за практически упражнения по физиология
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анатомия и Физиология

Издателства на медицинска литература