Ръководство по лъчелечение

Обратно към Рентгенология и Ехография
  •  Ръководство по лъчелечение
Ценa:
33.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
363186
ISBN: 978-619-7546-58-3
Автор: под ред. на проф. д-р Лена Маринова, д.н.м и доц. д-р Васка Василева, дм
Издателство:  Дема прес -Русе
Година на издаване: 2021
Корици: меки
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.
 
След въвеждане на високотехнологична лъчелечебна апаратура лъчелечението заема значина роля в онкологията, тъй като е един от основните онкологични методи, заедно с хирургията и медицинската онкология. Настоящото ръководство е предназначено за студенти по медицина, медицинска физика, рентгенови лаборанти и специалисти по лъчелечение. Ръководството обхваща основни знания от областта на медицинската физика, радиобиологията и общата и специална част на лъчелечението.

Неговата основна цел е да бъде помощен наръчник за студенти по медицина по дентална медицина. Колективът от медицински физици и лъчетерапевти на Отделението по лъчелечение и метаболитна брахитерапия към УМБАЛ "Царица Йоанна" - ИСУЛ - ЕАД се постара да представи необходимите и основни познания, които биха подобрили ежедневната лъчелечебна дейност на всеки специализант по лъчелечение и на практикуващите лъчетерапевти. Настоящото цветно ръководство съдържа 121 фигури и 22 таблици.
 
Запитване за Ръководство по лъчелечение
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Рентгенология и Ехография

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги