Junqueira's. Основи на хистологията ч.1 и 2ч.

Обратно към Цитология и Хистология
  • Junqueira's. Основи на хистологията ч.1 и 2ч.
Ценa:
80.00 лв. с ДДС
Статус
активен
Каталожен №
259103
ISBN:978-619-189-154-2
Автор:Anthony L. Mescher, PhD, Проф. д-р Пепа К. Атанасова, дм, Проф. д-р Ивета Коева, дм
Издател:Лакс бук
Година на издаване: 2021
Брой на страници:  214
Формат:А4
Корици: мека
Бърза поръчка
Име
Телефон
Имейл
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Важно!!! С изричното съгласие за използване на вашите лични данни вие може да генерирате поръчка.

Junqueira’s е написана специално за студенти по медицина и други професии, свързани със здравето, както и за напреднали бакалавърски курсове по тъканна биология.

Всяка глава включва набор от въпроси за самопроверка с множество варианти, които ви позволяват да оцените разбирането си за материала, като някои въпроси използват клинични случаи, за да се придобие по-добра предствава. Резюме на ключови точки и обобщаващи таблици подчертават важното и го представят по начин, който е лесен за запомняне.

Изданието е с рационализиран дизайн на страниците, включващ кратки абзаци с основен акцент и ключови термини. Обхванати са всички тъкани, всяка органна система, органи, кости и хрущяли, кръв, кожа и други. Ценното приложение на светлинни микроскопични петна ясно обяснява тази техника за оцветяване, която трябва да се усвои.

 Първа част на това класическо издание (учебник и атлас) е вече и на български език и осигурява добре организирано и кратко представяне на клетъчната биология и хистология

Junqueira’s. Основи на хистологията

В продължение на повече от четири десетилетия Basic Histology на Junqueira изгражда глобална репутация като най-достъпния; но всеобхватен преглед на структурата и функциите на човешката тъкан. Това класическо издание е вече и на български език и осигурява добре организирано и кратко представяне на клетъчната биология и хистология, което интегрира материала с този на биохимията, имунологията, ендокринологията и физиологията и осигурява отлична основа за последващи изследвания в патологията.

Запитване за Junqueira's. Основи на хистологията ч.1 и 2ч.
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Цитология и Хистология

Издателства на медицинска литература

Последно разглеждани книги